Onze diensten

Vertalingen

Vertalingen Nederlands – Engels van verschillende soorten teksten in verschillende vakgebieden.

Meer informatie

Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen van Nederlands naar Engels van officiële documenten.

Meer informatie

Redigeren / Proofreaden

Redigeren en nakijken van bestaande teksten of vertalingen in het Nederlands of Engels.

Meer informatie

Voor vertaalbureaus die met ons willen samenwerken en op zoek zijn naar meer specifieke informatie, neem contact met ons op of lees hier verder.

Vertalingen

We vertalen uiteenlopende teksten en documenten van het Nederlands naar het Engels. We hebben veel ervaring met verschillende onderwerpen. Denk daarbij aan: juridisch, medisch, technisch, commercieel (wervend), financieel en IT. Heb je specifieke instructies of wensen? Dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Beëdigde vertalingen

Wanneer je een officieel document ten behoeve van een (buitenlandse) officiële instantie vertaald moet hebben, is de kans groot dat je een beëdigde vertaling nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan: diploma’s, certificaten (huwelijk / geboorte e.d.), notariële akten, emigratiedocumentatie en/of specifieke juridische documenten. Alleen een beëdigd vertaler, erkend en beëdigd door een Nederlandse rechtbank en ingeschreven in het Register van beëdigde tolken en vertalers, kan deze vertalingen verzorgen. Steve is sinds 1994 beëdigd voor vertalingen van het Nederlands naar het Engels.

Redigeren / Proofreaden

Heb je een Engelse of Nederlandse tekst en twijfel je over grammatica, spelling en/of correctheid van een al bestaande vertaling? Wij kijken het graag voor je na. Uiteraard houden we rekening met je wensen en eventuele instructies.

Tarieven

Het prijskaartje van een vertaling hangt van verschillende factoren af: hoe snel het klaar moet zijn, welke specifieke instructies er zijn, het aantal woorden en ga zo maar door. Om je toch een indicatie te geven, moet je denken aan gemiddeld €0,15 per woord voor een ‘gewone’ vertaling. Beëdigde vertalingen kosten doorgaans iets meer. Neem contact met ons op en we geven je graag een vrijblijvende offerte.

Steve is zonder twijfel mijn favoriete Engelse vertaler. Uiteraard omdat hij gewoonweg zijn werk ontzettend goed doet en je erop kan vertrouwen dat je krijgt wat hij belooft, maar ook omdat Steve een ontzettend leuk mens is. Hij maakte mijn werk (destijds als project manager bij een vertaalbureau) 100 keer leuker vanwege zijn humor en ons leuke contact. Ik kan Steve aan iedereen aanbevelen!

Ellen Cuijpers – Freelance vertaalconsultant en Webdesigner

Steve benaderen we altijd voor vertaalwerk van onze juridische stukken. In zijn communicatie is hij duidelijk en komt zijn afspraken na. Kortom, een bijzonder fijn persoon om mee samen te werken.

Sandra van Koeveringe – Juridisch medewerker bij Broekema Notaris

I've known Steve as a professional translator since 1997. In my first job with a large translation agency, Steve was introduced to me as their Translator of the Year. He has lived up to expectations and has translated many texts for me since then. You can rest assured that he will deliver excellent translations and is very reliable. I highly recommend his work.

Lonneke Langenberg – Eigenaar Apostille Vertalingen

Ik werk sinds een aantal jaar naar volle tevredenheid samen met Steve. In mijn juridische vertaalpraktijk zijn snelheid en accuratesse heel belangrijk en ik kan in dat opzicht volledig rekenen op Steve. Hij reageert vlot op mails, geeft een heldere tijdsplanning af en levert de door mij gevraagde vertalingen of revisies vervolgens snel en verzorgd aan. Hij is een bijzonder prettige collega waar ik altijd op kan bouwen!

Annemarie Onsman – Annemarie Onsman Translation Services

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.